آموزش پاک کردن میگو با روشی ساده و آسان + عکس

قبل از پخت میگو شما باید میگوی تازه خریداری کنید از نشانه های مهم در خرید میگوی تازه صورتی رنگ بودن و سفت بودن آن است. میگو یکی از سخت پوستان است و باید قبل از مصرف به خوبی پاک شود نحوه پاک کردن میگو بسیار راحت است و می توانید با استفاده از آموزش ها این کار را انجام دهید. زمان پوست کردن میگو بستگی به زمان خرید آن دارد اگر میگو را خام خریداری کرده اید باید به سرعت پوست کنید و مصرف شود و در صورت خرید آن به شکل منجمد یا پخته شده می توانید به مدت چند روز و چند ماه مصرف کنید.

روشی راحت برای پاک کردن میگو

ابتدا باید برای تمیز کردن میگو به خوبی میگوها را با آب سرد بشویید و به خوبی میگوها را به لحاظ رنگ و بوی آنها بررسی کنید تا در صورت داشتن بوی نامطبوع و رنگ قهوه ای از آن استفاده نکنید.

پاک کردن میگو در منزل

جدا کردن سر:

در مرحله ابتدایی پاک کردن میگو باید سر را از قسمت بدن جدا کنید و با انگشت سبابه خود بدن را نگه دارید و سر میگو را به سمت پایین خم کنید و سپس با یک حرکت چرخاندن را از بدن میگو جدا کنید. اگر ترجیح شما بر این است که میگو را با سر طبخ کنید مشکلی وجود نخواهد داشت و این امر به ذائقه غذایی شما باز می گردد.

جدا کردن پاها:

برای تمیز  کردن میگو باید پاهای آن را جدا کنید این کار نسبتا ساده است و شما می توانید با حرکات انگشتان خود این کار را انجام دهید. بدن میگو را به سمت خود قرار داده و با انگشتان خود پاها را به سمت دم میگو بکشید و از آن جدا کنید.

چگونه میگو پاک کنیم

کندن پوست:

در این مرحله از کار برای پاک کردن میگو نوبت به پوست کندن میگو می رسد در یکی از روش های ساده برای انجام این کار باید با استفاده از چاقوی نارک پوست میگو را از قسمت پاها که جدا شده اند بکنید. باید توجه داشته باشید که در هنگام انجام این کار رگ های سیاه موجود را نیز جدا کنید.

به راحتی میگو را پاک کنید

جدا کردن دم:

جدا کردن دم میگو نیز کاری بسیار ساده است و می توانید با استفاده از چاقوی تیز و مناسب این کار را انجام دهید. برخی از افراد ترجیح می دهند تا دم میگو را بعد از طبخ آن جدا کنند اما روش بهتر این است که دم میگو قبل از پخته شدن جدا شود.

پوست کندن میگو

نکات مهم:

  • بعد از پا کردن میگو و زمانی که می خواهید رگ های سیاه موجود در روی بدن میگو را انجام دهید بهترین کار برای انجام آن استفاده از دست است.
  • میگو را باید در دمای مناسب ۳۲-۳۸ درجه فارنهایت نگهداری کنید و بهتر است آن را در طرف های در بسته قرار دهید.
  • نحوه طبخ و پخت میگو متنوع است برخی از افراد این کار را به شکل سرخ کردن و برخی کباب کردن انجام می دهند.
  • برای شست و شوی میگو باید از آب سرد استفاده کنید زیرا استفاده از آب گرم موجب چسبندگی میگو و از دست دادن فرم آن می شود.

منبع : آرگا

برچسب :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک + دوازده =